Magie en energieë - Toets die genesende amulette - Wêreld van amulette

Toets die genesingsamulette

Hallo, my naam is Lety. Ek is 'n empatie, holistiese geneser en Reiki-meester. Ek werk saam met World of Amulets as 'n amulettoetser. Ek doen net die toetsing vir genesing en Reiki-verwante items soos die ring van Buer, Reiki Healing-amulet, reiki-laaiblok.

in hierdie verslag Ek wil graag my ervaring deel met hierdie items, hoe ek dit gebruik en die resultate van die werk met hierdie magiese items.

Laat ek begin met my eerste toets. Ek het nie te veel geweet hoe om dit te toets nie, maar die meesters van WOA het my 'n paar riglyne en prosedures gegee om dinge te laat werk.

Die Abraxas-amulet

Dit was die eerste een wat getoets is en in die begin was daar glad nie resultate nie, totdat ek besef het dat ek die 28 dae van sinchronisasie moes laat slaag. Ek is van kindsbeen af ​​ongeduldig J

Ek het begin om die abraxas amulet saam met my Reiki-sessies, tans en op 'n afstand. Ek moes 'n bietjie rugsteun van die meesters kry om dit korrek te gebruik ('n baie eenvoudige proses), maar na 'n paar dae om daarmee te eksperimenteer, het ek ongelooflike resultate gekry.

Ek het die amulet gebruik vir pynverligting, kontrakture, menstruasiepyn, 'n gebreekte arm, hoofpyn, migraine, spysverteringsprobleme, sinusprobleme en nog 'n paar. My ervaring met die abraxas amulet is dit verhoog my reiki-energie en gee die genesing 'n meer gefokusde en gekonsentreerde effek. Ek voel dit werk soos 'n vergrootglas, vang die energie op en fokus dit op die punt wat ek wil genees. Ek gebruik deesdae steeds die amulet, maar ek het uitgevind dat dit ook baie nuttig is vir wichelroede-doeleindes. Dit help my om die areas te bepaal waarop ek moet fokus. Vandag begin ek elke sessie met 'n bietjie wichelroer en gebruik daarna die amulet om die te fokus en te vergroot reiki genesing energie.

Die Abraxas-ring

Sedert die amulet gewerk so goed vir my, ek het besluit om die ring ook te toets. Wanneer ek die keuring van die ontvanger doen, gebruik ek die ring soos gewoonlik. Die sigil-deel wat na buite kyk. Dit help my om met die Olimpiese Spirits, wat vir my aanduidings gee oor hoe om voort te gaan. Sodra ek die genesingsgedeelte begin, draai ek die ring na binne my palm om die energie van die geeste en laat hulle die reiki-genesing lei energie.

Die ring van Buer

Ek wissel die abraxas af ring met die volgende ring wat ek getoets het; Die ring van geneser Buer. Buer werk die beste vir my wanneer hy mense met posoperasies help. Dit blyk dat Buer help baie om wonde te laat genees vinniger. Ek het ook goeie resultate op brandwonde gehad. Meeste van die kere wanneer ek hierdie soort profiel behandel, gebruik ek die abraxas-ring aan my linkerhand en die Buer-ring aan die regterkant.

Aangesien ek baie van energie werk met kristalle en natuurlik die ringe en amulette, Ek het gevind dat die laaiblok baie nuttig is. Elke dag wanneer ek my sessies klaarmaak, sit ek die kristalle en amulette vir ongeveer 15 min. op die pad sodat enige oorblyfsel energie word verwyder en daarna los ek hulle tot die volgende dag vir laai. Hierdie pad werk ongelooflik goed met my kristalle. Die skoonmaak en laai is vinnig en maklik.

Reversspeld van Buer

Op die oomblik het ek net klaar met die toets van die Reverspen van Buer. Dit was nog 'n ongelooflike ontdekking. Nie soseer om homself te genees nie, maar om meer kliënte te lok, baie van hulle. Gedurende die laaste 2 weke van toetsing het ek meer nuwe kliënte gekry as in die vorige 2 maande. En dit was so maklik ... ek dra net die pen en gaan stap of kuier saam met vriende, eet iets by 'n terras en so aan. As mense die speld sien, loop hulle net na my toe en sê gewoonlik iets soos; Ek kon nie help om dit raak te sien nie lapelpen, wat is dit? Of ek is nuuskierig, waar het jy daardie pen gekry, watter soort pen is dit? En ek is net na u toe getrek, hierdie speld wat u dra, is baie spesiaal, waar kan ek dit kry?

Dit het my die geleentheid gebied om mense van my genesingsdienste te vertel, en die meeste van hulle bespreek 'n sessie. Ek is seker dit is as gevolg van die kragte van hierdie pen. Ek gee nie om dat sy energie na 9 maande uitgeput word nie, ek kry net nog een. Hierdie pin gee my die geleentheid om baie mense te help met my genesing.

Update: Ek het nou 'n pasiënt met 'n stadium 1 nie-Hodgkin limfoom in die maag. Ek het pas met die sessies begin en ek gebruik al die beskikbare krag om hierdie 52-jarige vrou te help. Ek gebruik die amulet en ring van abraxas, die Buer-ring en ek het die abraxas-pen gesit, kop af op die presiese punt waar sy hierdie kanker het. Oor 'n paar weke gaan sy 'n paar toetse by die hospitaal hê om te sien hoe dit gaan. Ek voel dat dit baie beter gaan, maar ek sal hier opdateer wanneer ons die toetsuitslae het.

Die laaste toets het getoon dat sy heeltemal vry is van die kanker.