Magie en energieë - Hoe ons amulette en ringe toets vir krag, veiligheid en effekte - Wêreld van amulette

Hoe ons amulette en ringe toets vir krag, veiligheid en effekte

Hi,

My naam is Bjorn en ek is een van die onafhanklike toetsers van amulette. Ek het die afgelope 2 jaar amulette en ringe vir World of Amulets getoets en hierdie keer het ek 'n toets gedoen vir 'n paar spesiale items, so ek wou my ervaring met u deel.

As 'n vlak 3-toetser (geen magie nie ervaring toetser) ek kies die amulette of ringe waarmee ek die gemaklikste voel. ek moenie allerhande amulette toets nie, net die wat ek kies. In die afgelope 2 jaar het ek meer as 20 van hulle getoets en ek wil graag vir jou verduidelik hoe ek dit doen en vir jou 'n paar resultate wys van my nuutste toets vir die magiese lapel penne wat onlangs uitgekom het.

Ek het verskeie gekies om te toets:

Die 4 penne getoets:

 

Ek het hierdie gekies op grond van die vermoë om geld te genereer. As professionele eiendomsagent is ek altyd op soek na maniere om my inkomste te verhoog deur beter werk te doen. Dus het ek gedink dat sommige van hierdie penne my dalk daarmee kan help.

Ek het elke pen 10 dae afsonderlik gedra en 'n paar kombinasies gedoen en hier is die resultate:

Naam Dae getoets Eerste uitslae Sukseskoers mislukkings Waarnemings 
Mammon Reverspen 10 5 90% 1 *
geld Reverspen 10 5 100% 0
Asmodeus Reverspen 10 7 80% 2 **
Abraxas Reverspen 10 7 60% 4 ***
4 Speld Cluster 10 - - - ****
Abraxas + Mammon 10 4 100% 0
Abraxas + Geld 10 3 100% 0
Asmodeus + Geld 10 - 90% 1 *****
Mammon + Geld 10 5 100% 0

 

Waarnemings:

* Die Mammon revers pen is vir geld deur besigheid. Dit het my net een keer in die steek gelaat omdat ek my doel nie korrek gedefinieer het nie.

** Asmodeus is vir geld deur dobbelary. Let nie op die speelse karakter van Mammon nie en maak 'n verkeerde weddenskap toe ek my kliënte beoordeel.

*** Abraxas-lappen is baie kragtig, maar nie net vir geld nie. Ek het 4 verskillende resultate gekry as wat ek verwag het. Hierdie resultate was puik, maar het niks met geld te doen gehad nie.

****Die 4 lapelpen cluster was 'n ramp. Te veel verskillende energie en geen resultate nie. Soms is minder meer.

***** Asmodeus + Geldpen: Slegs 1 mislukking kan ek toeskryf aan die speelse aard van Asmodeus.

Gevolgtrekking:

 • Die dra van 2 penne het my die beste resultate gelewer.
 • Die groep is 'n groot nee nee.
 • Asmodeus is nie bedoel vir geld wat verband hou met sake nie, maar ook nie wisselvallig nie weens die spesifieke dobbelaars. Ek moet meer met hom toets vir die dobbelkragte.
 • Abraxas verhoog die kragte van enige ander pen, ek sal nie abraxas alleen vir geld gebruik nie. Hierdie lapelpen het soveel kragte en werk op soveel gebiede dat ek aanbeveel om dit as 'n booster te gebruik vir enige ander lapelpen wat jy gebruik.
 • Die geldlapelpen het 'n goeie werk alleen gedoen en selfs beter as dit gekombineer word met abraxas.

Aanbevelings:

 • Dit is die beste om 'n verskeidenheid aanvullende penne te hê en die regte penne vir die regte aksie te kies. Kies verstandig en die resultate kom baie vinnig
 • Kombineer die lapel penne met amulette of ringe: Terwyl die amulette en ringe vir 28 dae sinkroniseer, kry die lapelpen reeds resultate vir jou. Die amulette en ringe is soos om 'n saad te plant, na 28 dae is daar 'n saailing en hul effekte en kragte begin groei. Daar is geen beperking op die groei nie, solank jy aanhou om hulle die aandag te gee wat hulle nodig het. Maar jy sal baie positiewe resultate kry, baie gou, van die lapelpen as jy dit gebruik soos aangedui.
 • Dra die lapel penne soveel as wat jy kan en stel dit bloot aan soveel mense as moontlik.

Voor- en nadele van die lapel penne

PRO: 

 • Die penne werk baie vinnig
 • Hulle kan deur ander mense aangeraak word (dit word selfs aanbeveel)
 • U kan terselfdertyd verskeie dra
 • Hulle is lig
 • Baie goeie gehalte
 • Baie sigbaar

CONS:

 • Hulle is slegs 9 maande van krag

Harde Gedagtes

 • Ek gaan hulle aan die toets hou met die verskillende amulette en ringe om te sien of dit 'n invloed op mekaar het.
 • Oor 9 maande van nou af gebruik ek die skoonmaak- en laaikussentjie om te sien of dit weer opgelaai kan word.
 • In my werk is ek baie afhanklik van verhoudings, dus sal ek 'n paar verwante penne saam met geldpenne probeer om te sien wat hulle vir my kan doen.
Terug na blog

Los kommentaar

Let asseblief daarop dat kommentaar goedgekeur moet word voordat dit gepubliseer word.