Magie en energieë

Toets die genesingsamulette

engelagtige reiki Keltiese reiki afstand reiki genesing genesende kristalle genesende juweliersware genesende hanger genesing ritueel genesende sigil genesende gees leer reiki

Toets die genesingsamulette

Hallo, my naam is Lety. Ek is 'n empatiese, holistiese geneser en Reiki-meester. Ek werk saam met World of Amulets as 'n amulet-toetser. Ek doen slegs die toetsing van genesings- en Reiki-verwante items soos die ring van Buer, Reiki Healing-amulet, reiki-laaipad. In hierdie verslag wil ek my ervaring met hierdie items deel, hoe ek dit gebruik en die resultate van die werk met hierdie magiese items. Laat ek begin met my eerste toets. Ek het nie te veel geweet hoe om dit te toets nie, maar die meesters van WOA het my 'n paar riglyne en prosedures gegee ...

Lees meer →


Die beste geldamulette en -kombinasies om u welvaart te vergroot

amulet vir geld hoe om geld amulet te gebruik hoe om die geldamulet te gebruik gelukkige amulette vir geld Mammon vir geld geld amulet geld amulet hoe om te gebruik geld amulet oorspronklike geldamulette toets Geld demone geld ring geld sigil geld spel geld spel geld talisman kragtigste geldamulet

Die beste geldamulette en -kombinasies om u welvaart te vergroot

Nadat ons die toetsverslae van ons toetsers oor ons nuutste lappennetjies vir geld en rykdom ontvang het, het ons hierdie gids geskep, sodat u die beste van albei penne, amulette en ringe kan kies vir die vinnigste en betroubaarste resultate. sinkroniseringsperiode vanaf die oomblik dat u dit dra. Amulette kan nie deur ander mense aangeraak word om te verhoed dat hulle deur ander energieë besmet word nie. Die lappennetjies kan aan die ander kant sonder probleme aangeraak word omdat hul towerkuns op 'n ander manier werk. Amulette en ringe werk saam met die geeste ...

Lees meer →


Hoe ons amulette en ringe toets vir krag, veiligheid en effekte

amulette werk amulette regtig lapel penne magiese amulette magiese lapspelde geldamulette toets

Hoe ons amulette en ringe toets vir krag, veiligheid en effekte

Hallo, my naam is Bjorn en ek is een van die onafhanklike toetsers van amulette. Ek het die afgelope 2 jaar amulette en ringe vir World of Amulets getoets en hierdie keer het ek 'n toets gedoen vir 'n paar spesiale items, so ek wou my ervaring met u deel. As 'n vlak 3-toetser (geen towerkunstenaar nie) kies ek die amulette of ringe waarmee ek die gemaklikste voel. Ek toets nie allerhande amulette nie, slegs die wat ek kies. In die afgelope 2 jaar het ek meer as 20 van hulle getoets en ...

Lees meer →


Die mees algemene foute wanneer u met amulette werk.

oorvloed meditasie angsmeditasie Beginnersmeditasietegnieke beste meditasie chopra meditasie daaglikse meditasie daaglikse lesings en meditasies werk amulette regtig energie Energie Reiniging Meditasie Kragtige amulette en talismans Waarvoor word 'n amulet gebruik

Die mees algemene foute wanneer u met amulette werk.

Die meeste mense het wel baie positiewe ervarings as hulle met amulette werk, maar ander maak een of meer van die mees algemene foute wanneer hulle met hierdie ongelooflike energie werk. Dit is nie u skuld nie, dit is net wat u nie geweet het nie. Ons probeer 'n antwoord gee op die mees algemene vrae in ons veelgestelde vrae wat u hier kan vind, maar ek gaan die mees algemene foute wat mense maak, verduidelik. As u wil hê dat u amulet dadelik moet ophou werk, moet u minagtend wees oor die energie daaraan verbonde. Dit is alles hoër energieë wat solank vir jou sal werk ...

Lees meer →


Hoe om direk met die 7 Olimpiese Geeste saam te werk

Abraxas aratron bethor hagith en olympiese geeste ophiel Peleg phul

Hoe om direk met die 7 Olimpiese Geeste saam te werk

Om saam met die 7 Olimpiese Geeste te werk, was nog altyd vir ons 'n plesier, veral omdat dit maklik is om mee te werk, vinnig is en dinge op 'n baie doeltreffende manier gedoen kan word. wense word waar. Baie klante het ons in die verlede gevra om die manier waarop ons met die 7 Olimpiese Geeste werk, bekend te maak, en 'n nuwe boek oor die 7 Olimpiese Geeste sal binnekort vrygestel word met al die inligting wat ons daaroor het, hoe om dit te aktiveer, spesifiek mantras (enn's) vir ...

Lees meer →